Suomessa valmistettuja lastenvaatteita

Selman lycka on omat käsintehdyt lastenvaatteemme moderneilla, kestävillä ja laadukkailla lastenvaatteilla, jotka on valmistettu Suomessa. Visiomme Selman lyckavaatteiden takana on luoda lasten vaatteita, jotka ovat kestäviä, tyylikkäitä ja mukavia leikkiä. Ostamalla laadukkaita, pitkään käyttökelpoisia ja yhä useamman lapsen käytössä olevia lastenvaatteita, ns. slow fashion, joka on tullut suositummaksi, säästät myös luonnonvaroja.

 

Vaatteemme on suunniteltu ja valmistettu käsin omassa ompeluhuoneessamme, joten jokainen vaate on todella ainutlaatuinen. Täällä verkkokaupassa myymiemme vaatteiden lisäksi ompelemme myös vaatteita asiakkaan toiveiden mukaan. Ompelemme yleensä lasten vaatteita koossa 56-116, mutta tilauksesta ompelemme myös muita kokoja. Verkkokaupassa on kokoopas, joka auttaa sinua valitsemaan oikean koon.

 

Kaikki valmistamamme vaatteet on valmistettu GOTS- tai OEKO-tex-sertifioidusta kankaasta, mikä tarkoittaa, että kankaat eivät sisällä lapselle haitallisia kemikaaleja ja suojelevat ympäristöä.

Back to blog